Eliminera eld snabbt och säkert!

Kasta den över elden. Det är så enkelt!

Släck små eldar snabbt och smidigt utan röra. Introducerar vår lättanvända brandfilt!

Lätt att använda och mångsidig: Effektiv för att släcka vätske- eller fettbränder och fungerar på många olika typer av bränder. Kan också användas som en termisk filt eller värmesköld.

Viktig utrustning för köket och utomhusbruk: Ett måste i ditt kök, landställe och i bilen. Ger pålitligt brandskydd!

Enkel lösning utan krångel: Tillverkad av 100% brandsäkert material av hög kvalitet. Består av två lager vävd glasfiberduk och ett innerlager av brandsäker film.

Tål höga temperaturer: Isolerar temperaturer upp till 1076°F (580℃), vilket säkerställer säkerhet i kritiska situationer.

FÅ UPP TILL 51% RABATT PÅ BRANDFILTEN NU

Det är så enkelt!

Även barn och äldre kan använda den.

ENKELT DRAGSYSTEM

Dra bara i flikarna för att frigöra nödsituationsbrandskydden från dess fodral.

SLÄCKER BRAND SNABBT

Kasta det över elden och se hur den kvävs snabbt.

INGEN RÖRIG STÄDNING

Tung, giftig röra är ett minne blott. Rädda ditt kök och din tid.

Varför älskar brandmän dem?

🚨 Alarmerande fakta: 48% av alla hemmabrandar börjar i köket.

De flesta börjar från enkla oljebaserade matlagningar. Några matskedar olja vid fel temperatur och en katastrof kan inträffa på ett ögonblick. De är vanligare än folk tror, och det kan hända vem som helst.

Det är så otroligt enkelt att använda, och med goda skäl. Till och med barn eller äldre kan hantera den. Inga tunga, röriga och komplicerade brandsläckare längre.

Att ha åtminstone en per person i huset är vitalt. Det är ett engångsköp som kan rädda liv och tusentals i skador.

FÅ UPP TILL 51% RABATT PÅ BRANDFILTEN NU

610 000+ kunder föredrar Prepared Hero

Prepared Hero har över 610 000 nöjda kunder med ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 stjärnor.

Många brandkårer och brandmän godkänner Prepared Hero brandskydd. Se vad några personer säger:

"MISSA INTE DETTA! Det räddade bokstavligt talat vårt hem från att gå upp i lågor! Min son stekte bacon och lät det bli för varmt, fettet bröt ut i eld så snabbt. Jag är glad att jag lärde honom hur man använder brandskyddsduken, han kunde släcka den innan det blev okontrollerbart! Varje hem behöver detta."

"Jag önskar att varje familj hade en av dessa i sitt hem. Det skulle rädda så många liv."

FÅ UPP TILL 51% RABATT PÅ BRANDFILTEN NU

Vad kunderna säger…

Sonya Etchemendy

Sonya Etchemendy

rating

Det här är allvarligt!

Recenserad i USA den 28 juli 2023

Verifierat köp

Jag kontrollerade nyligen mätarna på mina gamla brandsläckare. Vissa kunde jag inte ens lyfta på grund av vikten. Jag är 72 år och behövde ett proaktivt sätt att förbereda mig för en brand, Gud förbjude. Den här annonsen för tygmetoden att släcka alla typer av brand fångade mitt öga. Perfekt för vilket hem som helst att vara förberedd och det kan användas i alla åldrar. Jag köpte min och köpte till och med extra för mina matlagningsskådeplatser och har till och med en i min bil. Bästa delen? Detta är en perfekt inflyttningsgåva! Perfekt!

Lonna

Lonna

rating

Säkerhetsföremål

Recenserad i USA den 15 april 2023

Verifierat köp

Efter att ha sett videon om hur dessa fungerade, trodde jag att det skulle vara en bra present att ge till mina vuxna barn att ha i sina egna hem. Du vet aldrig när något som en brand i köket, etc. kan hända så varför inte ha dessa till hands för den "Om det nu skulle hända" tiden. Förhoppningsvis kommer ingen någonsin att behöva uppleva en husbrand men jag tänkte varför inte ha något sådant här?? Om det fungerar då bra! Min äldsta son och svärdotter har små barn och det är något de kan ha i sitt kök i händelse av en nödsituation. Jag gav också en till min dotter och hennes man till deras nya hem tillsammans med en till min yngsta son och hans flickvän till deras lägenheter! För ett sådant bra pris tycker jag att det kommer att ge dem lite skydd om det någonsin behövs.

Donny G

Donny G

rating

Perfekt present!

Recenserad i USA den 26 juli 2023

Verifierat köp

Jag köpte dessa för att ge som presenter. Jag behöll en till mig själv och gav resten till vänner och familj. Något jag hoppas de aldrig behöver använda. Men, kommer att vara till nytta om du någonsin behöver använda det. Observera: Kvaliteten på produkten är Mycket Bättre än Förväntat. Det är den perfekta presenten! Jag är Nöjd med mitt Köp. Bättre att vara Förberedd, man vet aldrig.

Money Back

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti!

Vi vill att du ska vara 100% nöjd med allt du köper från Prepared Hero. Och om du inte är helt nöjd med ditt köp kommer vi att återbetala dina pengar eller byta varorna. Allt vi ber om är att du kontaktar vår kundtjänst och sedan returnerar varorna till oss.

FÅ UPP TILL 51% RABATT PÅ BRANDFILTEN NU

Har du en fråga? Vi kan hjälpa dig!

Europa (EU/Storbritannien): Inrikesbeställningar skickas från ditt lokala EU- eller Storbritannien-lager. Ett spårningsnummer skickas till din e-post. Vanlig leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Vissa kunder får det nästa dag!

Nödsituationsbrandskyddet kan framgångsrikt släcka vilken källa till eld som är mindre än filten själv. Detta inkluderar elektriska bränder, fettbränder och mer.

Det bästa stället att förvara din Brandskyddsduk från Prepared Hero är i högriskområden. Det kan vara i ditt kök eller mycket trafikerade områden i hemmet, garage, fordon, husbil eller husvagn. Vi rekommenderar att hänga dem i skåp så att de är redo att användas på ett ögonblick.

Det finns inget utgångsdatum. Nödsituationsbrandskydden kräver aldrig kostsam underhåll eller omladdning. Så länge filten är i gott skick kommer den inte att förfalla.

Ja, de rekommenderas vanligtvis av brandkårer och nödtjänster. Den här produkten är CE HS&E-certifierad och uppfyller EN-1869:1997-standarder.

Nödsituationsbrandskydden är vävda av glasfiber och innehåller inga PFOA.

Kvalitetssäkrade produkter

Kvalitetssäkrade produkter

Vi är stolta över våra produkter och ser till att de inte bara är säkra utan också pålitliga och uppfyller stränga nödstandarder.

Snabb och pålitlig leverans

Snabb och pålitlig leverans

Vi förstår att när du har köpt vill du ha det så snart som möjligt. Därför lovar vi snabb leverans direkt till din dörr.

Säker & enkel kassa

Säker & enkel kassa

Vi erbjuder en sömlös SSL-krypterad kassa för att säkerställa att din shoppingupplevelse är smidig och bekymmersfri.