Veilig Vuur Doen Verdoven... SNEL!

Gooi het over het vuur. Zo simpel is het!

Demp Snel Kleine Branden, Geen Rommel - Maak kennis met onze eenvoudig te gebruiken Branddeken!

Lichtgewicht & Veelzijdig: Onderdrukt effectief vloeistof- of vetbranden en werkt op verschillende soorten branden. Dient ook als thermisch of hitteschild.

Essentiële Keuken- & Outdooruitrusting: Onmisbaar voor je keuken, achtertuin en voertuigsurvivalkit, en biedt betrouwbare bescherming.

Geen Rommel Oplossing: Gemaakt van 100% kwalitatief vlamvertragend materiaal. Bestaat uit twee lagen geweven glasvezelstof en een binnenste laag van vlamvertragende folie.

Bestand Tegen Hoge Temperaturen: Isoleert hoge temperaturen tot 580℃, wat veiligheid in kritieke situaties garandeert.

KRIJG NU TOT 51% KORTING OP DE NOODBRANDDEKEN >

Het is Zo Simpel!

Zelfs kinderen en ouderen kunnen het gebruiken.

EENVOUDIG TREKSYSTEEM

Trek gewoon aan de tabbladen om de Noodbranddeken uit zijn hoes te halen.

BLUST VUUR SNEL

Gooi het over het vuur en zie hoe het snel verstikt.

GEEN ROMMELIGE OPRUIMING

Zwaar, giftig vuil is verleden tijd. Red je keuken, en je tijd.

Waarom houden Brandweerlieden ervan?

🚨 Alarmerend Feit: 48% van alle woningbranden begint in de keuken.

De meeste beginnen met eenvoudig koken met olie. Een paar eetlepels olie op de verkeerde temperatuur en een ramp kan in een oogwenk gebeuren. Ze zijn veel gebruikelijker dan mensen denken, maar het kan iedereen overkomen.

Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, en om een goede reden. Zelfs kinderen of ouderen kunnen ermee omgaan. Geen zware, rommelige en ingewikkelde brandblussers meer.

Het is van vitaal belang om minstens één per persoon in huis te hebben. Het is een eenmalige aankoop die levens kan redden en duizenden euro's aan schade kan voorkomen.

KRIJG NU TOT 51% KORTING OP DE NOODBRANDDEKEN >

Meer dan 610.000 Klanten Geven De Voorkeur aan Prepared Hero

Prepared Hero heeft meer dan 610.000 tevreden klanten met een gemiddelde beoordeling van 4,7 van de 5 sterren.

Veel Brandweerkorpsen en Brandweerlieden keuren de Branddekens van Prepared Hero goed. Zie wat sommige mensen zeggen:

"SLA DEZE NIET OVER! Het heeft letterlijk ons huis gered van vlammen! Mijn zoon was spek aan het bakken en liet het te heet worden, het vet vatte zo snel vlam. Ik ben blij dat ik hem heb geleerd hoe hij de branddeken moest gebruiken; hij kon het vuur doven voordat het uit de hand liep! Elk huis heeft dit nodig."

"Ik wou dat elk gezin er een van deze in huis had. Het zou zoveel levens redden."

KRIJG NU TOT 51% KORTING OP DE NOODBRANDDEKEN >

Wat Klanten Zeggen…

Sonya Etchemendy

Sonya Etchemendy

rating

Dit is serieus!

Beoordeeld in de Verenigde Staten op 28 juli 2023

Geverifieerde Aankoop

Ik heb onlangs de meters van mijn oude brandblussers gecontroleerd. Sommige kon ik niet eens optillen vanwege het gewicht. Ik ben 72 jaar oud en had een proactieve manier nodig om me voor te bereiden op een brand, God verhoede. Deze advertentie voor de doekmethode om elk type brand te doven, trok mijn aandacht. Perfect voor elk huis om voorbereid te zijn en het kan op elke leeftijd worden gebruikt. Ik heb de mijne gekocht en zelfs extra's gekocht voor mijn kookgebieden en heb er zelfs een in mijn auto. Het beste deel? Dit is een perfect housewarming cadeau! Perfect!

Lonna

Lonna

rating

Veiligheidsartikel

Beoordeeld in de Verenigde Staten op 15 april 2023

Geverifieerde Aankoop

Nadat ik het filmpje had gezien van hoe deze werkten, dacht ik dat het een geweldig cadeau zou zijn om aan mijn volwassen kinderen te geven om in hun eigen huizen te hebben. Je weet maar nooit wanneer zoiets als een brand in de keuken, enz. kan gebeuren, dus waarom ze niet bij de hand hebben voor dat "voor het geval dat" moment. Hopelijk zal niemand ooit een woningbrand hoeven meemaken, maar ik dacht waarom niet zoiets hebben?? Als het werkt, dan geweldig! Mijn oudste zoon en schoondochter hebben kleine kinderen en dit is iets dat ze in hun keuken kunnen bewaren voor noodgevallen. Ik heb er ook een gegeven aan mijn dochter en haar man voor hun nieuwe huis samen met een voor mijn jongste zoon en zijn vriendin voor hun appartementen! Voor zo'n goede prijs vind ik het fijn om te denken dat het hen een beetje bescherming zal bieden als het ooit nodig is.

Donny G

Donny G

rating

Perfect Cadeau!

Beoordeeld in de Verenigde Staten op 26 juli 2023

Geverifieerde Aankoop

Ik heb deze gekocht om weg te geven als cadeaus. Ik heb er een voor mezelf gehouden en de rest aan vrienden en familie gegeven. Iets, waarvan ik hoop dat ze het nooit hoeven te gebruiken. Maar, het zal van pas komen als je het ooit nodig hebt. Opmerking: De kwaliteit van het product is veel beter dan verwacht. Het is het perfecte cadeau! Ik ben blij met mijn aankoop. Beter om voorbereid te zijn, je weet maar nooit.

Money Back

30 Dagen Geld-Terug-Garantie Zonder Vragen!

We willen dat je 100% tevreden bent met alles wat je koopt bij Prepared Hero. En als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, zullen we je geld terugbetalen of de goederen omruilen. Het enige wat we vragen is dat je contact opneemt met onze klantenservice en de items vervolgens naar ons terugstuurt.

KRIJG NU TOT 51% KORTING OP DE NOODBRANDDEKEN >

Heb je een vraag? We kunnen helpen!

Europa (EU/VK): Binnenlandse bestellingen worden verzonden vanuit je lokale EU- of VK-magazijn. Een trackingnummer wordt naar je e-mailadres gestuurd. De levering duurt meestal 2-4 werkdagen. Sommige klanten ontvangen het zelfs de volgende dag!

De Noodbranddeken kan met succes elke brandbron doven die kleiner is dan de deken zelf. Dit omvat elektrische branden, vetbranden en meer.

De beste plek om je Branddeken van Prepared Hero te bewaren, zijn hoogrisico gebieden. Dit kan in je keuken zijn of drukbezochte gebieden van het huis, de garage, voertuig, caravan of camper. We raden aan om ze in kasten op te hangen, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik.

Er is geen vervaldatum. De Noodbranddeken vereist nooit kostbaar onderhoud of herladen. Zolang de deken in goede staat is, zal deze niet vervallen.

Ja, ze worden vaak aanbevolen door brandweerkorpsen en hulpdiensten. Dit product is CE HS&E gecertificeerd en voldoet aan de normen EN-1869:1997

De Noodbranddeken is geweven van glasvezel en bevat geen PFOA's.

Kwaliteit Gegarandeerd Producten

Kwaliteit Gegarandeerd Producten

We zijn trots op onze producten, zorgen ervoor dat ze niet alleen veilig maar ook betrouwbaar zijn en voldoen aan strenge noodnormen.

Snelle & Betrouwbare Verzending

Snelle & Betrouwbare Verzending

We begrijpen dat zodra je iets hebt gekocht, je het zo snel mogelijk wilt hebben. Daarom beloven we snelle verzending rechtstreeks naar je deur.

Veilige & Gemakkelijke Betaling

Veilige & Gemakkelijke Betaling

We bieden een naadloze SSL-versleutelde afrekening om ervoor te zorgen dat je winkelervaring soepel en zonder zorgen verloopt.